Moje šťastná hvězda

Schovává Linda Finková své nové špíčky?

Začala nosit černé oblečení

Je známo, že zpěvačka a moderátorka LINDA FINKOVÁ (47) se většinou do společnosti moc obléknout neumí, a tak se její outfity často stávají terčem posměchu nejen všech přítomných, ale také módních kritiků.

Tentokrát však vyrazila na akci v jednoduchém lehce elegantním oblečení a moc jí to slušelo. K překvapení ostatních měla na sobě černou barvu, ve které si normálně příliš nelibuje. Linda ovšem okamžitě podává vysvětlení, že oblečení vybírala podle nálady.

Ta očividně byla tentokrát smuteční. Vymlouvá se na smrt? „Držím smutek za Prince. Plakala jsem, když jsem se dozvěděla o jeho smrti, on pro mě byl top,“ prozradila blondýnka s tím, že se jí ani nechtělo nikam jít, ale nakonec se rozhodla nepoddat smutku úplně.

K obléknutí do černého je to sice dobrý důvod, ovšem zraku přítomných neuniklo, že zpěvačka má nějaké kilo navíc, takže je dost pravděpodobné, že tímto outfitem pouze maskuje to, že docela dost přibrala.

Tak snad nebude ten smutek držet dlouho. Pak uvidíme, jestli černou hlasová poradkyně Tváře spíš nemaskuje nečekaně nabraná kila. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden