Můj kousek štěstí

Schůzka s chlapem v sushi baru

Kopačky prý dávala vždy ona, lze očekávat, že i námluvy chce mít pod kontrolou...

Kateřina Brožová (54) brzy zazáří v Noci na Karlštejně, ale za zmínku stojí i její soukromé noci. Vždyť koho by nezajímalo, zda našla spanilá blondýnka konečně toho pravého?

Usilovně ho hledá celý život, prozatím marně. Jenomže co když se přece jen blýská na lepší časy? Po namáhavém dni, který strávila Kateřina Brožová (54) jen samou prací a jenž vyvrcholil tiskovou konferencí ke zmíněnému muzikálu, zamířili její kolegové i hosté spořádaně do svých domovů.

Podnikavá a neúnavná herečka místo toho sedla do svého luxusního vozu a zamířila do nejromantičtějších zákoutí hlavního města na další schůzku – s mužem v tmavém obleku, jak zdokumentovali fotografové. Dvojice vykročila do sushi baru, kde spokojeně povečeřela.

Že by konečně? Setkání působilo obchodně, ale známe Brožovou. Je to liška, možná tím chtěla fotografy, o jejichž přítomnosti jistě dobře věděla, zmást.

Pár popíjel jen vodu a po zjevně příjemně stráveném večeru se před restaurantem rozloučil pouhým podáním ruky. Ale to všechno mohlo být lstivé divadýlko. A pokud se atraktivní Kateřina skutečně zase jednou zamilovala, dlouho se jí to tajit nepodaří.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden