Moje sladké tajemství

Aneta Krejčíková už má toho dost. Schyluje se k rozchodu?

Herečka Aneta Krejčíková (31) prý prožívá krizi ve vztahu s Ondřejem Rančákem (38). Jsou šestým rokem zasnoubení, mají spolu dvě děti, ale na svatbu to teď rozhodně nevypadá.

Krásnou Anetu požádal její přítel, fitness trenér Ondřej Rančák (38), o ruku přímo na jevišti během děkovačky. Od toho kouzelného momentu ale uběhlo už šest let. A Krejčíková je z toho trochu na nervy. Očekávala, že touhle dobou už bude dávno vdanou paní.

Aneta je jednou z hlavních hvězd seriálu Ulice.

A že ji to trápí, potvrzují i její nedávná slova: „Nevím, jestli si mě nechce vzít. Ale ještě si mě nevzal, tak možná nechce… Já se o tom s ním radši nebavím.“ Sama by prý ale sňatek přivítala, byl by stvrzením jejich vzájemné lásky.

Pohledný Ondřej prý není žádný svatoušek...

Každopádně coby dvojnásobná máma má spoustu dalších starostí, a jak se nám přiznala, jsou dny, kdy to prostě nezvládá. A možná, že na Anetině skleslé náladě se podepisuje i fakt, že jí sem tam média připomenou bolístky z minulosti jejího vztahu s Ondřejem. Otec jejích dětí totiž není žádný svatoušek.

Krátce poté, co ji v divadle požádal o ruku, na něj prasklo, že si prý dopisoval s cizími slečnami. A je dost možné, že došlo i na něco vážnějšího. Aneta prý těmto drbům nevěří, ale jedna věc je, co člověk říká, a jiná, co cítí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden