Moje šťastná hvězda

Schyluje se k rozvodu?

Manželé si své soukromí bedlivě střeží, ale přece jen vyšlo najevo, jak to mezi nimi teď skutečně je. Herečka Bára Munzarová (47) údajně nedokáže ve svém manželovi Martinu Trnavském (49) najít potřebnou oporu.

Báře přednedávnem zemřel milovaný tatínek Luděk Munzar (†85), což pro ni byla obrovská rána. I když byl její tatínek delší dobu nemocný, na takovou situaci se člověk zkrátka připravit nedokáže. Už tou dobou se cítila osamocená, Martin ji sice utěšoval, ale nějaká lítost pro ni byla málo.

Potřebovala prý podpořit, a ne politovat. Teď ji navíc trápí stav její maminky Jany Hlaváčové (81), se kterou smrt jejího muže doslova otřásla.

Není jí oporou

Dalo by se říct, že Bára si teď prochází dost těžkým obdobím a má pocit, jako by to její manžel vůbec nevnímal. Chodí si normálně do práce, baví se s přáteli a ona se cítí na všechno sama. Nicméně Trnavský si údajně myslí, že se Bára nechá velmi snadno ovlivnit okolnostmi. Neuvědomuje si, že si svým chováním prý ničí manželství, a podle něj by se měla na věci dívat trochu víc optimisticky, jinak se ve své bolesti utopí.

Údajně se ji snaží utěšovat, ale tím se prý její stav jen horší a ke všemu ještě svoji negativní energii přenáší na něj. Proto se od ní Trnavský spíš snaží distancovat a myslí si, že bude možná lepší, když si tenhle vnitřní boj jeho žena vyřeší sama.

Schází se s bývalým

Proslýchá se, že se Munzarová začala znovu scházet se svým exmanželem Jiřím Dvořákem (52). Rozvedla se s ním sice kvůli alkoholu, ale na druhou stranu ji prý vždy dokázal pochopit a podpořit.

Trnavský o tom údajně neví a dozvědět se to prý ani nesmí. Munzarová tvrdí, že jí je Jiří jen psychickou oporou a že o žádné vzplanutí vášně nejde, ale podle našich zdrojů to není úplná pravda. Exmanželé se scházejí i třeba jen tak na obědě nebo na večeři. Pokud si Munzarová na jeho společnost zvykne, mohlo by to vést k definitivnímu konci jejího manželství s Trnavským.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden