Můj kousek štěstí

Schytala to za svůj výkon!

Od mladé tvářičky si mnozí představovali hezčí podívanou.

Vypadalo to jako snový start kariéry. Krásný sen se ale teď mladé herečce rozplývá a mění se v noční můru. Když Michaela Pecháčková (18) získala hlavní roli v novém seriálu ZOO, nešetřila slovy nadšení.

Byla to pro ni velká šance, první velká seriálová role, první krok k cestě na herecké výsluní... Už po pár odvysílaných dílech ji ale ze stran diváků čekala pěkně studená sprcha.

Někteří diváci tvrdí, že kvůli jejímu herectví ani nevnímají, co říká.

Neumí hrát?

„Herecký výkon Michaely Pecháčkové je někde na úrovni Emmy Watson v prvním filmu o Harry Potterovi. Měla by holčina přidat... jen proboha ne v přehrávání,“ komentuje hereččin výkon jeden z nespokojených diváků.

„Je to jak na školní besídce,“ říká další. A bohužel nejsou sami. Takovou vlnu kritiky svého hereckého výkonu mladá blondýnka, která už se objevila třeba v seriálu Specialisté či Přístav, nejspíše nečekala.

Divákům se nelíbí její přednes, vyčítají jí, že mnohdy jen odříkává text bez emocí, „mluví nosem“ anebo zbytečně „přehrává“. Nikdo by se nedivil, kdyby z takového výčtu nespokojeností byla Michaela nešťastná jako šafářův dvoreček.

Kdo má ovšem důvod k radosti, může být její kolegyně Eva Burešová (28), která se po úspěchu ve Slunečné stala miláčkem diváků. A tak, zatímco výkon její mladší kolegyně mnozí haní, Evu si coby hubatou chůvu Viky v ZOO nemohou vynachválit.

Pomalý rozjezd

Pecháčkovou snad omlouvá, že na rozdíl od své starší a zkušenější kolegyně, je ona sama ještě stále studentkou herectví. Role ošetřovatelky Sidonie v ZOO je pro ni první velkou příležitostí, a tak se ještě musí otrkat.

Jen aby se ale nerozjížděla moc dlouho. Tvůrci by jistě mohli snadno přihlédnout k názoru diváka a raději dát v ději více prostoru talentované a národem milované Burešové...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden