Moje sladké tajemství

Schytává drsnou kritiku kvůli slavným rodičům?

Velkou zkouškou prochází Amélie Pokorná (16), dcera herečky Lucie Zedníčkové (51). Jak se varovná s tím, že se na ni někteří dívají skrz prsty?

Probít se mezi složitou konkurencí snaží dcera herečky Lucie Zedníčkové (51) Amelie Pokorná (16). Ačkoli se k většině dosavadních rolí musela probojovat přes castingy, tu v Sestřičkách Modrý kód dostala bez snadněji.

Už si zvykla na přezdívku „malá Zedníčková“.

„Bylo to díky tomu, že mě už zají z Krejzových,“ prozradila Pokorná. Ačkoli by si ale zasloužila obdiv, že už v tak útlém věku pracuje a snaží se prosadit v umělecké branži, bohužel se najdou i tací, kteří ji kritizují. „Viděl jsem první díl a její hraní si na sportovkyni je nejen toporné, ale naprosto směšné,“ nebral si servítky jeden z internetových uživatelů.

Třeba mu ale ještě ukáže, že se pletl, jelikož Amélie neustále pracuje na tom, aby její role biatlonové reprezentantky byla co nejvíc podobná realitě. I tak je ale jasné, že to nebude mít coby herečka snadné.

Neustále budou mít totiž někteří tendenci srovnávat ji se slavnou maminkou a to nikdy nebývá snadné přijmout. A to i přes to, že si Amélie na přívlastek „malá Zedníčková“ už tak trochu zvykla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden