Můj čas na kafíčko

Se sexem komik Sobota ještě zdaleka neskončil!

Známý herec ze seriálu Ohnivý kuře nebo Okresní přebor Luděk Sobota (74) to ještě nebalí! Jako nezapomenutelný koktající komik už má sice nejlepší roky své slávy za sebou, ale jak on sám o sobě říká, rozhodně ještě není všem dnům konec!

Některé oblasti života, se kterými se pochlubil, dokonce objevil až později, a tak teď musí prý všechno dohánět. „Třeba ve čtrnácti jsem o sexu ještě nic nevěděl. Začal jsem s ním až v osmnácti a ještě jsem doufám neskončil,“ směje se sám sobě Luděk. Jeho o osmnáct let mladší žena Adriena (56), s níž žije už téměř třicet pět let, ale nenechává nic náhodě a svého manžela umí pořádně zapřáhnout! Do čeho ho pravidelně nutí?

V legendárním seriálu si konečně zahrál hlavní roli.

Zvedá radši pivo než činky

To, že je Luděk tak trochu lenoch, ví i jeho mladší syn Láďa (28), který je profesionálním fitness trenérem a chce dokonce letos na konci léta zabodovat v soutěži Muž roku 2017. Když vzal rodiče do posilovny, aby omrkli, jak na sobě tvrdě maká, jeho tatínek radši zamířil k nedalekému baru na jedno vychlazené. „Já si občas zavzpírám, hlavně ale zvedám sklenici s pivem,“ vtipkoval Luděk. Nejradši by se ale zavřel na své chalupě nebo doma hrál tenis. Adriena to ale vidí jinak a Luďka nenechává ani chvíli v klidu. „Myslí si, že mi práce neuškodí. Já jsem naopak tak trochu hypochondr, takže se bojím, aby to se mnou někde neseklo,“ přiznává s potutelným smíchem komik. S prací by jinak už dávno seknul a užíval si důchodu.

Už si vyrobil i vlastní  parte

Proč to jeho žena dělá? Mají snad doma málo peněz na společné bydlení? Pravdou je, že Adrieniny herecké ambice nikdy nebyly tak vysoké, jak herec sám tvrdí. Spoléhá se tak jeho drahá polovička na svého známějšího manžela, který ještě tajtrlíkováním na pódiu nějakou tu korunu může hravě na společné stáří vydělat? Luděk sice žádné ponuré myšlenky nemá, přesto všude visí jeho vlastní parte jako plakát k představení Dvě facky a pohřeb aneb Luděk Sobota ještě žije! a vypráví v něm, jak si osobně představuje svůj vlastní funus. Skrývá něco, co nikomu nechce říct?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden