Můj čas na kafíčko

Se svojí ženou se v jednom období vídal Milan Lasica pouze šestkrát do roka!

Můj čas na kafíčko

„Chytrá partnerka je dar, protože musíte dávat pozor na to, abyste neklesli pod její úroveň.“

Patřil k nejvýraznějším slovenským hercům a bavičům. Byl respektovaný, inteligentní, diváci ho milovali. Měl skvělý smysl pro humor. Milan Lasica (†81) zemřel takovým způsobem, jaký si přeje mnoho umělců: během svého vystoupení.

Když bylo Milanu Lasicovi (†81) deset let, jeho rodiče se rozvedli. Jeho matka opustila otce a vzdala se ho. „Zůstal jsem u babičky a s matkou se setkával tajně. Později, ve čtrnácti, jsem se k ní nastěhoval, protože získala větší byt,“ vzpomínal herec.

Na otázku, po kom zdědil svoji vtipnost, odpověděl v jednom rozhovoru, že nejspíš po babičce z otcovy strany. Otec sám byl prý seriózním úředníkem, který se jen jednou za čas „utrhl“. Matka se sice smála ráda, ale humoristka nebyla.

Nechodil tančit, protože se styděl

Jako většina mladých lidí, kteří se chtějí uplatnit v umění, žil Milan bohémským životem, samozřejmě podle tehdejších představ a možností. Posedával s kamarády v kavárnách, trávil večery ve vinárnách a barech, debatoval s nimi o umění. „Zajímavé bylo, že

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden