Můj čas na kafíčko

Se svým manželem už dvacet let prožívá tu nejkrásnější lásku

Můj čas na kafíčko

Jakmile se do sebe Rybová s Prachařem zamilovali, okamžitě zjistili, že jsou jeden druhému souzeni.

Málokdo věřil, že jim jejich láska vydrží. Jenže stalo se a oba se milují už více než dvacet let. Linda Rybová (48) s Davidem Prachařem (64) tvoří jeden z nejkrásnějších párů u nás.

Občas se stává, že věkový rozdíl umí ve vztahu nadělat velkou paseku. To když vyjde na povrch, že plány do budoucna nemusí být stejné, a původně zamilovaná dvojice se rozhodne vztah ukončit. To ale rozhodně není případ hvězdy seriálu Ulice Lindy Rybové (48) a herce Davida Prachaře (64).

Sympatickou dvojici dělí rovných šestnáct let, ale oni věkový rozdíl od začátku nevnímají, protože k tomu jednoduše nemají důvod. Vášnivě se milují už více než dvacet let a pevně věří, že ještě minimálně stejný počet přidají. Není žádným tajemstvím, že

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden