Můj čas na kafíčko

Se svým partnerem se skvěle doplňují

Věkový rozdíl pro ni a partnera není žádným problémem.

Kdo by to byl ještě před pár lety řekl, že bude zpěvačka Lucie Bílá (56) stále tvořit harmonický vztah s výrazně mladším partnerem Radkem Filipim (38). Postupem času se ukázalo, že je to pro ni vlastně naprosto ideální partie.

Nejenom že umí být něžný a je oporou v těžkých situacích, zároveň dovede ukázat i tvář „drsňáka“, která je třeba během koncertů, kdy odhání lačné fanoušky. A není tak divu, že Lucie Bílá dělá vše pro to, aby si takovou partii udržela.

Dává svému tělu pořádně zabrat

Pravidelně cvičí, a to v pohodlí doma. Za dveřmi své vily se věnuje plavání, cvičení anebo běhání na pásu. Ven běhat nechodí a má k tomu vcelku vtipné zdůvodnění. „Běhat u nás na polích je fajn, já ale u běhání vypadám legračně,“ vysvětlila Lucie Bílá.

Její triky na zpevnění postavy ale evidentně fungují, jelikož kdykoli se objeví ve společnosti, nelze si nevšimnout, že je vždy perfektně upravená, ale má i figuru, kterou by jí mohly závidět i o 20 let mladší ženy.

Výsledky jsou skutečně znát

To stále oslňuje i výrazně mladší muže, a Radek Filipi tak má co dělat, aby mu jeho nestárnoucí partnerku někdo nepřebral. Kromě sportování je zpěvačka poslední dobou doslova zavalená prací.

Příjemnou povinností je ale pro ni její nový muzikál Láska je láska, který měl premiéru v první dubnovém týdnu a setkal se s pozitivními ohlasy, což je určitě pro mnohonásobnou vítězku Zlatého slavíka velkým zadostiučiněním.

Lucie Bílá dělala vždy vše naplno a neplatí to jen v práci, ale i v osobním životě. Že by tak její vztah s Radkem Filipim měl někdy sklouznout do stereotypu, je skoro nemožné. Rozchod tak rozhodně nehrozí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden