Moje šťastná hvězda

Se svým životem není spokojená

Všichni kolem ní zakládají rodiny, jen ona pořád nic. Právě proto si nedávno posteskla na sociálních sítích. Anička Slováčková (25) opět podléhá chmurám.

Může za to prý koronavirová doba, kterou je nucena trávit sama. Několika vztahy už si dcera slavných rodičů prošla, ale všechny nakonec zkrachovaly. Nedávno promluvila o příteli, který má být z Brna.

Vztah na dálku ale nejspíš udržet nedokázala. Má totiž problém v navazování vztahů s muži. Nevěří jim od té doby, co tatínek Felix Slováček (77) opustil ji i maminku Dádu Patrasovou (64) kvůli mladší milence.

Upnula se proto na svého milovaného kocoura, ale ani v tomto případě nezůstala bez stížnosti. Vadí jí že už je velký a nemůže ho krmit z lahvičky. Zatímco jedni si z ní kvůli tomu dělají legraci, ostatní s ní soucítí.

Otec Felix Slováček jí zklamal nejvíce a jejich vztah je od té doby všelijaký.

Vztah na dálku zřejmě nevyšel

Anička je ale ráda za jakoukoli podporu. I někteří její kolegové tvrdí, že si všechno až moc bere. Chtěla by už mít svoji rodinu, přestože jí je teprve dvacet pět let. Už dlouhé roky jí chybí opravdová láska.

Od té doby, co se rodiče rozešli, není v jejím životě nic, jak by mělo být. Vždycky čerpala lásku právě od nich, ale teď se s nimi víc hádá. Maminka má o ni prý zbytečně velký strach a nenechá ji volně dýchat, otec zase pořád váhá, zda se vrátit k rodině nebo zůstat s milenkou.

Maminka jí až moc hlídá, což se jí ani trochu nelíbí.

Ač už je Anička z rakoviny vyléčená, současné psychické rozpoložení není pro její zdravotní stav vůbec vhodný. Jenže si nemůže pomoci. Chce být dokonalá a lepší než její rodiče.

Touží po princi na bílém koni, má svůj vysněný ideál a ostatní muže od sebe odhání. Pomoc přátel rovněž odmítá, protože chce být soběstačná. Vytouženému dokonalému životu se tak svými kroky spíš vzdaluje. Na chyby má ale díky svému mládí nárok.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden