Můj čas na kafíčko

Sedm let musel Marek Eben vozit denně svoji ženu na vozíku po třiadvaceti schodech!

Můj čas na kafíčko

„My Ebenové se prostě nerozvádíme. U nás v rodině to nikdy nikdo neudělal. A Markéta je pro mě ta jediná pravá.“

Populární moderátor Marek Eben (63) se nejprve proslavil jako dětský herec a potom společně s bratry i jako písničkář. V soukromí se ukázal jako obětavý muž, který svoji ženu neopustil poté, co se jí drasticky změnil život.

Hlavně pamětníci mají stále uchovaného Marka Ebena (63) jako jednoho z hrdinů dětského seriálu Kamarádi. Tehdy nebral herectví nijak vážně, účast na natáčení pro něho byla spíše příležitostí dostat se z domu a vyhýbat se učení. Ostatně ani v samotném seriálu se Marek nakonec nemusel objevit.

Zúčastnil se konkurzu, na který ho přivedla jeho babička, prošel úspěšně dvěma koly a pak odjel s Dismanovým souborem na soustředění do severních Čech.  Bylo mu dvanáct let a poprvé

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden