Moje chvilka pohody

Šéfka si na vás chladí žáhu

Váš život se vyvíjel doteď úplně v pohodě. Děti už jsou dospělé, jste rozvedená a máte nového přítele. Obklopuje vás dostatek kamarádů a máte rozmanité koníčky. Milujete svoji nezávislost a v zaměstnání jste byla spokojená. Tedy dokud k vám do podniku nenastoupila nová šéfová.

Je atraktivní, mladší asi o osm let, sama a bezdětná. A vyloženě si na vás zasedla. Nic jí není dost dobré, všechno, co uděláte, je špatně. Zesměšňuje vás před ostatními. Je to poprvé, co je s vámi nadřízený nespokojený. Je to moc nepříjemné a vlastně nevíte, jak se k ní máte chovat.

Je jasné, že je na vás alergická, což zatvrzele popírá. Ale proč? Místo se vám měnit nechce. Co tedy můžete dělat?

Kde je zakopaný pes

Vaše šéfka ve vás zřejmě vidí zrcadlit se vlak, který jí ujel. Máte totiž všechno, co by ona chtěla, a co nemá – děti, přítele, kamarády, zájmy. Možné ale také je, že se skutečně nějakých chyb dopouštíte, aniž si je uvědomujete.

Nebo, že si některé svoje vlastnosti ani neuvědomujete. Sebekriticky se nad tím zamyslete a pak zkuste zmírnit všechny příčiny vašich potíží.

Mlčeti zlato

Pokud nějaké chyby u sebe objevíte, snadno se jich dokážete zbavit. Pokud neshody vyplývají jen z žárlivosti šéfky na váš pestrý život, nabízí se také dobré řešení. Odstraňte dráždivé elementy, jako je vyprávění o tom, jak je váš potomek skvělý, jak to bylo krásné s milencem na dovolené.

Odpusťte si zmínky o společných návštěvách kulturních akcí, oslavách, a hlavně nedávejte na odiv, že jste šťastná a sexuálně uspokojená. Zkuste zůstat nad věcí. Vždyť z vás dvou zatím evidentně nad životem vyhráváte vy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden