Moje šťastná hvězda

Sejde nakonec ze svatby?

Vše nasvědčuje tomu, že si začínají pomalu lézt na nervy. Že by ponorková nemoc?

SANDRA NOVÁKOVÁ (39) přiznala, že mezi ní a snoubencem VOJTĚCHEM MORAVCEM (34) to občas skřípe. Ohrozí to jejich blížící se velký den?


Na první pohled jsou hvězda seriálu Sestřičky Modrý kód Sandra Nováková (39) a Vojtěch Moravec (34) dokonalý pár nejen doma, ale i na natáčení. Teď ale herečka trošku nečekaně poodhalila realitu, které jsou denně vystaveni.


Momentálně mají za sebou premiéru snímku Matky, kde se herečka podílela na námětu, scénáři a střihla si v něm jednu z hlavních rolí. Její snoubenec ho zrežíroval a jejich jediný synek Mikuláš (5) si v něm rovněž zahrál.


Herečka by si možná od partnera ráda odpočinula.

Působila smutně

Ačkoli jí to v růžových šatech moc slušelo, k úsměvu se nutila jen velmi obtížně a na jejím výrazu bylo znát, že ji něco trápí. Mnozí to přičítali jen únavě. Snad nikdo by do nich neřekl, že by mohli mít s Vojtěchem nějaké problémy.

Vždyť už dlouhá léta patří k našim nejkrásnějším párům a všichni napjatě očekávají, kdy přijde svatba. Jenže jak jim to funguje doma, v práci už tolik ne. „Jsme oba dost ješitní a také dost kritičtí, někdy na sebe nebereme ohledy,“ překvapila všechny.

Všechno je jinak

Přitom ještě nedávno si pochvalovala, jak je úžasné, že spolu mohou trávit tolik času a nepotkávají se doma jen večer u večeře. „Chceme spolu být. Naopak jsme nervózní, když má každý jinou práci,“ říkala herečka.

„Čím víc jsme spolu, tím víc se máme rádi,“ dodal mladý režisér. Těm časům už je ale zjevně konec. Pohár trpělivosti očividně přetekl. Jenže nejspíš jen z jedné strany.

Nutí ji do dalšího projektu?

Z jednoho projektu se ještě nestačila ani vzpamatovat a už má na stole zase další. A opět se svým partnerem. Natáčení by mělo začít v říjnu, avšak nezdá se, že by herečka zrovna jásala radostí.

Je to snad Moravec, kdo ji do všeho nutí? Sama toho má možná až příliš, musí se starat o domácnost, jejich syna, do toho natáčí, píše scénáře.

Chybí jí čas jen pro sebe

Svoji práci sice miluje, jako každá máma by ale jistě uvítala nějakou chvilku jen pro sebe. A toho v poslední době tolik nemá. Buď se doma stará o rodinu, anebo pracuje. Prakticky nic jiného.

Chtěla by vrátit čas?

A to je samozřejmě pro každého velmi nepříjemné. Načerpat psychické síly jednoduše není moc kde. U Sandry je to ještě v horší v tom, že v minulosti byla zvyklá na spoustu volnosti a rozhodně ne jen na to, že je ženou v domácnosti či herečkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden