Staré dobré časy

Sejdeme se na hřbitově!

Staré dobré časy

„Během našeho manželství jsem absolvovala Vysokou školu tolerance. A to, prosím, s červeným diplomem!“

Ona, čerstvá absolventka vysoké školy, budoucí profesorka češtiny. On, o osmnáct let starší, dvakrát rozvedený, vyhlášený sukničkář, vycházející herecká hvězda? Jakou má jejich manželství šanci na přežití?

Potkali se v Rožmitálu pod Třemšínem. Jiří Sovák tam jezdíval se svou ženou na letní byt k rodičům Anny Homulkové. V době, kdy studentka vysoké školy o prázdninách společně s kamarádkou prováděla na hradech a zámcích.

Přijela se domů vykurýrovat

Poprvé se viděli, když se přišel zeptat, zda si může dát auto na dvůr. Podruhé zhruba o rok později, když mladičká studentka, čerstvě vyléčená z chřipky, mířila od autobusu domů na ozdravnou kúru. A cestou jí zkřížil cestu slavný Sovča v naprosto příšerném huberťáku. Jak se později ukázalo, sličné slečny si všiml i zkušený lovec žen.

Ptal se na tebe pan Sovák

Následující věta na sebe nenechala dlouho čekat. „Hele, ptal se na tebe pan Sovák,“ vyslovila důrazně Annina mladší sestra. To už byla Anna nějakou dobu doma. Připravovala se tu na státnice. Měla na to božský klid. Chodívala se totiž učit mezi nebožtíky na místní hřbitov, který kdysi dával dohromady její

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden