Můj kousek štěstí

Sekne Ilona Csáková s kariérou?

Zpěvačka Ilona Csáková (46) se těšila, že až děti trochu povyrostou a budou samostatnější, zase se vrátí na pódia a roztočí své rytmycké písničky. Teď se jí ale kříží plány.

Ačkoli její synové Daniel (7) a Dominik (4), které má s manželem Radkem Vonešem (45), už dávno nejsou batolata, která vyžadují neustálou péči a dohled, Daniel je dokonce už školák, nezvládají, když máma odejde za pracovními záležitostmi.

"Kdykoli doma zaslechnou, že zpívám, připomene jim to, že mě jim zpěv tak trošku bere, a tak se k tomu také staví," svěřila se Csáková. "Maminko, nezpívej, nezpívej!" Prosí ji prý. A to pochopitelně dělá Iloně vrásky na čele.

Zákonitě ji to musí nutit k úvahám, jestli dětem nevyhovět.

Csáková je nesmírně milující matkou, její děti byly vytoužené, právě proto byla Ilona ochotna na několik let přerušit kariéru a všechen čas věnovat jenom jim. Vymýšlela hry, jezdila s nimi po výletech a ukazovala jim svět.

.. Děti štěstěny, dalo by se možná říct. Jenomže o to je teď pro chlapce těžší, když najednou musí být bez mámy. A náročné je to i pro Ilonu. Může své syny takhle zklamat? Nebudou bez její přítomnosti příliš trpět? Jak se může soustředit na zpívání, když před očima pořád vidí smutné obličejíčky svých dětí?!

Zatím zpěvačka vždycky zatne tzuby a s bolavým srdcem je opouští. Nechává je s chůvou nebo s tatínkem. Letos má tolik plánů... Mimo jiné ji čeká dokončení desky, což znamená hodiny a hodiny v nahrávacím studiu.

Jak dlouho ale vydrží být tak silná? Nepodlehne nakonec slzičkám na tváři malých capartů a nepověsí raději kariéru na hřebík? I tohle hrozí. Byla by to ale velká škoda!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden