Moje šťastná hvězda

Sekne s rolí alkoholičky?

Z role, kterou dostala, se ocitl a na samém dnu. Manžel jí ale situaci moc neulehčuje.

Jejich manželství bylo vždycky jako na houpačce. LINDA RYBOVÁ (45) a DAVID PRACHAŘ (62) mají nyní zase zažívat těžké období.


Sympatická blondýnka to teď nemá vůbec jednoduché. Herečka Linda Rybová (45) ztvárňuje v nekonečném seriálu Ulice postavu, která je závislá na alkoholu. Mnozí by si mohli říct, že je to jen role, jenže Rybová se do ní tak vžila, že se dokáže cítit úplně stejně jako její seriálová Blanka.


„Hledala jsem si spoustu informací, navštívila jsem několik odborníků i vyléčených alkoholiků. Chtěla jsem se o tom dozvědět něco víc, aby můj herecký výstup byl co nejvěrohodnější,“ nechala se slyšet před časem herečka.


S Davidem mají nyní zažívat těžké období.

A právě i kvůli roli se několikrát setkala, a pořád setkává s negativními reakcemi. Hodně fanoušků si totiž myslí, že je vše, co hraje, reálné, proto jí v obchodě prý dokonce několikrát odmítli prodat alkohol. Od té doby má být Rybová jako vyměněná.

Je na úplně dně?

Linda nepřemýšlí pouze nad tím, že by z Ulice odešla, odejít chce prý i z Prahy. Svým kamarádkám se měla nedávno svěřit, že by se do metropole nikdy nepřestěhovala, kdyby neměla rodinu. Není žádným tajemstvím, že šla do hlavního města hlavně kvůli manželovi Davidu Prachařovi (62) a dětem Josefíně (16), Rozárce (17)Františkovi (13).

Před nějakým časem se začalo dokonce spekulovat i o tom, zda od své rodiny na nějaký čas neuteče. Sama řekla, že si potřebuje od všeho odpočinout.

Opravdu jí vůbec nepomáhá?

Říká se, že je to jejímu manželovi zjevně všechno jedno. Svou Lindu neumí prý ani pořádně podpořit, obzvlášť když vidí, jak se poslední dobou trápí. Co by si ale počali, kdyby seriál opravdu opustila?

David mluví už delší čas o tom, že odejde na odpočinek a dá si od herectví pauzu. Možná nadobro. Bude tedy na Lindě, aby uživila rodinu a nosila domů peníze. A to pro ni bude další nemalá starost navíc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden