Můj kousek štěstí
Sen Dary Rolins se hroutí, Nedvěd už s ní nepočítá?
Bojí se, že o jeho lásku přijde? Plastické operace dokonce naznačují, že lze možná mluvit o panice...
Sen Dary Rolins se hroutí, Nedvěd už s ní nepočítá?

Z velké lásky možná brzy zbyde jen velké zklamání a bolest. To, co vypadalo jako reklama na štěstí, je totiž podle mnohých vztah připomínající chatrný domeček na kuří nožce.

Toužila po dokonalém životě po boku bohatého někdejšího skvělého fotbalisty Pavla Nedvěda, místo toho podle všeho postupně přichází drsné vystřízlivění. Pro Daru Rolins (51) je to asi hodně bolestivé.

Snila o luxusním sídle v Divoké Šárce, kde před časem s partnerem koupili pozemek. Jenže neděje se nic, po stavbě ani památky. Zato dům v Itálii roste rychlým tempem.

Střet zájmů?

Pro zpěvačku to ale podle mnohých není to, co si představovala. Chtěla se svým drahým pendlovat mezi Itálií a Českou republikou. Stále víc to však vypadá, že Nedvěd, který dlouhá léta žil v Itálii, se do ničeho takového nehrne.

Ozývají se hlasy, že bývalý fotbalista tak dává své partnerce jasně na srozuměnou, že pokud s ním chce být, tak jedině v Itálii, kde to on miluje. Rolins má doma dceru Lauru (16), ta by za ní mohla na jih Evropy často létat.

Komplikovanější je to s pracovními aktivitami. Má závazky, rozjeté projekty a ty nejde jen tak zrušit.

Zlé jazyky tvrdí, že Nedvěd si to moc dobře uvědomuje a schválně nabídl blondýnce takový model soužití, který ona nebude schopná realizovat. Jako by měl vše dopředu spočítané a promyšlené. Samozřejmě se nabízí otázka, proč by to dělal.

Nesnídal sám

Vždyť sám přiznal, že o Rolins snil dlouhé roky předtím, než s ní začal randit. Povídá se ale, že víc než tři roky po jejím boku ho měly přesvědčit, že s ní vlastně být nechce. Jsou tu indicie, které by to mohly potvrzovat.

Vezměme si například fotku, kterou nedávno zveřejnila Nedvědova dcera Ivana (27) na sociálních sítích. Na té „Méďa“ snídá se svou exmanželkou a podle mnohých u rodiny strávil noc.

Spekulace, že by to chtěl s bývalou ženou zase slepit, tak nemusejí být od věci. Zaznívají však i názory, že Nedvěd nechce žádný vztah. Mohlo mu dojít, že samotnému mu bude lépe a nikdo ho nebude kontrolovat.

Podezřelý

Mluvilo se i o jeho údajném románku s mladou fanynkou. Ať byly tyto řeči pravdivé, nebo ne, dá se logicky předpokládat, že ho šokovaná Dara „vyslýchala“ a chtěla zjistit pravdu.

A co když to byly čisté drby a Nedvěda nedůvěra jeho partnerky odradila? Možná tenkrát si začal říkat, jestli to má vůbec zapotřebí, protože všemožná vysvětlování, kompromisy a další starosti by odpadly, pokud by byl sám…

Související články
Když se nedávno začalo mluvit o rozchodu Zuzany Vejvodové (44) a jejího IT specialisty, kterého roky tajila, nikoho to příliš nepřekvapilo. Nečekané ale rozhodně je, že by důvod rozchodu mohl mít jméno Filip Blažek (51). Hrají spolu v seriálu Jedna rodina a nedávno se mluvilo o tom, že herec a jeho manželka Jolana Blažková (44) nemají nejlepší období. Co když byla […]
Půjčit kamarádce muže? Tak ochotná byla herečka Petra Nesvačilová (38) ze seriálu Jedna rodina, ačkoli se tak stalo poněkud nechtěně a za téměř až bizarních okolností. Když se totiž potkala před lety na jednom natáčení s kolegyní Hanou Vagnerovou (41), režisér je pobídl, ať si na kameru zkrátka o něčem povídají. Jak už to tak v práci mnohdy […]
Můj kousek štěstí / 8.10.2024
Zásnuby ano, svatba ne? Herečka ze seriálu Jedna rodina se ani po třech letech od zásnub svatby s Michalem Topolem (38) nedočkala. Naposledy se o termínu veselky spekulovalo před pár týdny, jenže zase nic. Podle mnohých je pro Alici Bendovou (50) bolestné stále nasazovat úsměv a tvrdit, že do toho něco vlezlo. Jednou se chtěli […]
Je potřetí vdaná, některé hlasy však naznačují, že se u herečky ze seriálu ZOO schyluje rozvodu. Jana Švandová (77) je totiž stále plná energie, která z ní čiší, kamkoli přijde. Jenomže se zdá, že se to doma příliš nesetkává s pochopením. Její manžel Pavel Satorie (75) by s ní asi chtěl držet krok, jenže chtít někdy samo o sobě […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz