Můj čas na kafíčko

Sen, který se stále opakoval, byl pro mě tajným znamením!

Z nepříjemného snu se nakonec vyklubal prospěšný návod.

Osud nás leckdy oslovuje způsoby, které pochopíme až později.  

Za celý svůj život jsem se nijak zvlášť nezajímala o sport. Ještě tak podívat se na nějaké to krasobruslení v televizi - a nebo když hráli naši mistrovství světa v hokeji. Proto jsem byla opravdu udivená, že se mi neustále vrací jeden sen.

Nechápala jsem, proč se mi to zdá

V onom snu jsem byla jako divák na fotbalovém hřišti a sledovala nějaké utkání. Vůbec jsem to nechápala fotbal byl sportem, který se mi hodně zprotivil kvůli mému bývalému manželovi. Pivo a kopaná v hospodské televizi, to byl jeho oblíbený způsob trávení času poté, co mezi námi vyprchala veškerá romantika. Dokázala bych si ten sen vysvětlit, kdybych se v něm cítila nepříjemně a kdybych v něm potkala exmanžela. Já si ale svoji návštěvu sportovního utkání užívala a cítila jsem se příjemně. Hřiště vypadalo podobně jako u nás v městečku. Když už se mi ten sen zdál po sedmé, obrátila jsem se na svoji kolegyni v práci, o které jsem věděla, že se zajímá o věci mezi nebem a zemí. Její odpověď byla jednoznačná, ale nic pro mě vlastně nevyřešila. Je to prý nápověda z vyšších míst, že mám na to místo přijít a pak pochopím.

Došlo tam k osudovému setkání

Vzala jsem kolegyni za slovo a ačkoliv jsem riskovala, že tam potkám svého bývalého muže, šla jsem na nejbližší místní fotbalový zápas. Necítila jsem se přitom moc dobře a moje špatné pocity zesílily, když mě jeden muž nechtěně polil pivem z kelímku. Začal se mi omlouvat jako nějaký džentlmen z romantických filmů a vzbudil moji pozornost. Ze hřiště jsme odcházeli spolu ještě před skončením zápasu. Ani dnes, když se ohlížím zpátky, se mi nechce věřit, že jsem se tak rychle zamilovala. S tím dotyčným fanouškem jsem dodnes a dokonce s ním chodím na fotbal. Takže pokud i vás pronásleduje nějaký opakovaný sen, nebraňte se mu. Třeba vám taky chce naznačit, kde hledat štěstí!

Dana B. (43), Vysočina

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden