Moje šťastná hvězda

Sen na pláži i v letní zahradě vytvoří skvělý nápoj

Oblíbená značka domácích nápojů Kitl i tentokrát sází na kvalitu a šetrné zpracování všech surovin. Novinka Kitl Syrob Malinový je plná ovoce. Na 100 ml sirupu je použito 102 ml malinové šťávy a dužniny. Vyrábí se za studena a díky tomu si zachovává opravdu intenzivní chuť i vůni malin.

kitl 1

Léto patří domácím limonádám a svěžím koktejlům. Namíchejte si vlastní zdravou limonádu s pomocí letošní novinky Kitl Syrob Malinový s dužninou! Před letní sezónou jej uvedla na trh jablonecká společnost Kitl.

kitl 2

Nový Kitl Syrob Malinový navazuje na řadu zdravých bylinných a ovocných sirupů, které firma uvedla na trh v minulých letech. V létě si tak můžete snadno udělat osvěžující Mojito s pomocí Kitl Syrob Mátový nebo si vychutnat malinový shake s novinkou Kitl Syrob Malina.

kitl 3

Udělejte svým dětem osvěžující domácí limonádu a sobě alko či nealko koktejl . Firma Kitl nabízí mátový, bezový a zázvorový sirup, ale také ovocné sirupy Kitl Syrob Malina, Grep a Višeň. Při jejich přípravě jsou používány BIO suroviny, aby se zachovalo co nejvíce účinných látek.

kitl volný 4

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden