Můj čas na kafíčko

Sen o druhém dítěti se rozplynul!

Chodili spolu přes dva roky, plánovali si spolu budoucnost a najednou je vše pryč. Rychlý spád ostře sledovaného vztahu moderátorky televizních zpráv Kristiny Kloubkové (42) s choreografem a porotcem StarDance Václavem Kunešem (43) všechny překvapil.
Vyčerpaná Kristina přiznala, že už spolu nejsou několik týdnů. Nečekaný a smutný rozchod blonďatou moderátorku potrápil. Je vyhublá až na kost.

Má smůlu na chlapy?

Kristina se s Václavem znali jako spolužáci z taneční konzervatoře. Když se po dvaceti dvou letech potkali v baru, pozval Kristinu na své představení, kde přeskočila jiskra. Všude se pak prezentovali jako stabilní pár a vypadali zamilovaně. Tanečník ještě před Vánoci mluvil o tom, že přemýšlí i o společném bydlení, ale všechno má svůj čas. Jenže už tehdy měl jejich vztah pořádné trhliny.

Proč se rozešli?

Kuneš byl v době, kdy dělal porotce ve StarDance pod neustálým drobnohledem. Kristina mu prý určovala, jak a co má mluvit a chtěla, aby svůj hlasový projev vylepšil. Připravovala mu i texty na rozmluvení, radila mu, jak správně dýchat. Zkrátka, chovala se jako generál. Je možné, že to tanečníkovi vadilo a nechtěl to snášet? Tehdy si postěžoval, že je na něj Kristina přísná a po pracovní stránce mu dávala zabrat. Byla na něj drsná i v partnerském životě?

Zasáhla exmanželka?

Kuneš má z předchozího vztahu s japonskou exmanželkou dceru Annie (11). S dcerou se vídá málo, mluví s ní hodně přes program Skype. Je možné, že se vrátil k bývalé ženě? Kuneš se Kristině už nějaký čas moc nevěnoval a netrávil s ní ani Vánoce. Radši odjel za svou dcerou Annie do Japonska, což bylo moderátorce pochopitelně líto. Kristina má z předchozího manželství s Karlem Moravcem (41) dceru Jasmínu (6) a toužila mít s Václavem vysněné druhé dítě. Jenže v jejím věku je jí jasné, že zřejmě zůstane jen u jedináčka. Dost divné bylo také jejich oddělené bydlení, které oba „omlouvali“ tím, že jim to přesně tak vyhovuje. Na podzim se chlubili zásnubami, a pak jako když utne.
Co se stalo? Nebude v tom nevěra? Zřejmě nikam nespěchali a asi oba moc dobře věděli proč.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden