Můj čas na kafíčko

Sen o společném dítěti už vzdala?

Moderátorka zpráv na Nově Kristina Kloubková (43) si prý užívá harmonický vztah se svým partnerem, choreografem a tanečníkem Václavem Kunešem (45). Ten se ale trápí odloučením od své dcery Aine (11).

Možná proto bere dceru své partnerky Jasmínku (8) jako vlastní. „Jsou to neuvěřitelní parťáci a Jasmínka ho má strašně ráda,“ raduje se Kristina. Jak se ale zdá, vše nemusí být tak zalité sluncem, jak by si zamilovaná moderátorka přála.

Z čeho měla hlavu těžkou jako střep?

Malá Jasmínka asi přece jen našla něco, co jí na Vaškovi vadí. „Vašek bývá hrozně dlouho na záchodě,“ práskla na matčina partnera veřejně její dcera. Vzájemným vztahům v rodině nedávné soužití jistě neusnadnila ani dlouhodobá karanténa, kdy museli být všichni zavření doma.

A tak si asi všichni oddychli, když konečně skončila. Dokonce i Jasmínka toužila vrátit se už do školy. „Byl to horor. Vždycky jsem se klaněla učitelům, teď se jim klaním až k zemi. Bylo to hodně náročné,“ přiznává Kristina.

Pořídí si spolu dítě?

Přesto by ale sama Kloubková proti dalšímu dítěti nic neměla, ale myslí si, že zůstane jen u jednoho. Přestože malá Jasmínka by si ještě sourozence přála.

„Tohle naprosto necháme plynout. Nebráním se ničemu, ale bude mi 44 let, zůstanu asi u jednoho svého dítěte a jednoho bonusového od Vaška,“ dodala Kristina, která na svém partnerovi obdivuje především jeho otevřenost.

„A má hrozně dobré srdce a je skvělý šéf a choreograf. Taky je výborný partner a gentleman, což je v dnešní době hodně nezvyklé. A je to rovný chlap, na kterého se mohu spolehnout,“ vidí partnera v těch nejrůžovějších barvách.

Otcovství na dálku

Václav má ale svoje trápení. Jedinou dceru má na míle daleko. Pořídil si ji při svém někdejším působení v Holandsku. Dcera se jmenuje Aine (11) a žije se svou maminkou v Japonsku a komunikují spolu převážně po esemeskách. „Čas od času mě trápí, že je dcera tak daleko. Vídám ji málo!“

A tak se nechal jejich zprávami inspirovat a napsal představení Královna víl. „Čas od času mě trápí, že je dcera tak daleko, a tak jsem si řekl, že když budeme všichni tančit o bezbřehé lásce, tak to musí divák pochopit!“

Svoji lásku tak nyní dává Kristině a Jasmíně a ani jeden z milenců nevylučuje svatbu. Že by další šťastné manželství?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden