Můj čas na kafíčko

SERIÁL - Doktorka Quinnová

Můj čas na kafíčko

Krátce před natáčením herečka zjistila, že ji manžel uvrhl do dluhů!

Americký seriál Doktorka Quinnová přinesl životní šanci britské herečce Jane Seymour (71). Na rozhodnutí, jestli roli vezme, měla jeden den!

Příběhy zajímavých žen a romantika se neohlíží na čas a místo. Úspěšný americký seriál Doktorka Quinnová se sice odehrává v 19. století v Americe v prostředí, jaké jsme zvyklí vídat jen v kovbojkách, ale české diváky zaujal.

Hlavně se to dá říct o divačkách, protože hlavní hrdinka, mladá lékařka Michaela Quinnová, se stala oblíbenou postavou a vzorem pro spoustu žen – a prožívala romantickou lásku.

Těhotenství v seriálu nemusela předstírat!

Doktorka Quinnová si po příjezdu do malého městečka Colorado Springs našla dobrou kamarádku, která ale zemřela poté, co ji uštkl chřestýš. Na smrtelné posteli hlavní hrdince ona kamarádka svěřila své tři děti.  Lékařka, která se musí potýkat s předsudky vůči své osobě coby ženské doktorce, našla v seriálu i svoji lásku.

Dotyčný se jmenoval Byron Sully a vytvořili spolu ideální romantický pár, který si diváci zamilovali. Za úspěch vděčil seriál i herečce Jane Seymour (71). Pro ni se postava doktorky z divokého západu stala životní rolí. Přitom se do seriálu dostala

Zbývá vám 65% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden