Můj čas na kafíčko

SERIÁL - Policie Modrava

Můj čas na kafíčko

Představitelka policistky měla v civilu problémy se zákonem.

Detektivní seriály mají u českých televizních diváků tradičně úspěch. Potvrzují to i případy ze Šumavy, které tento žánr ozvláštnily novým prostředím. Policie Modrava prostě zabodovala.

Detektivní seriál Policie Modrava se vysílal od roku 2015. Příběhů vyšetřovatelů z policejní stanice na Šumavě se odvysílaly čtyři sezóny – ta poslední letos na podzim. Celkem bylo natočeno 39 epizod, ve kterých případy řešili zkušená kriminalistka Jana Vinická a starý expert major Václav Koutný.

Seriál měl na začátku problémy s financováním, pilotní díl byl natočen už v roce 2008, ale pak od projektu televize Nova odstoupila. Později se k němu vrátila. V seriálu se vystřídalo celkem 248 herců a natáčelo se ve známých šumavských obcích a městech jako Kvilda nebo Kašperské Hory.

Zamilovala se do narkomana!

Policejní vyšetřovatelku Vinickou, která z osobních důvodů vymění město za venkov, si zahrála slovenská herečka Soňa Norisová (49). Ta byla temperamentní už jako malá dívka, hrála si spíš s kluky než s panenkami. Velkou životní bitvu svedla v

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden