Můj kousek štěstí

Seriálem hýbe nenávist a intriky!

Slunečná se těší oblibě možná i proto, že se tvůrcům podařilo navodit dojem, že jsou herci dobrá parta. Zdá se ale, že některé herečky si nemohou přijít na jméno.

Nejvíc to prý vře, jak už to tak bývá, mezi ženským osazenstvem seriálu. Podle zdroje přímo ze zákulisí Slunečné si nemohou přijít na jméno zejména herečky Barbora Jánová (31) s Denisou Nesvačilovou (29).

„Nemají se rády. Denisa se hodně kamarádí s Evou Burešovou. S Bárou se ale holky nemají rády,“ uvedl zdroj s tím, že herečky kují pikle a intriky. Nesvačilová, nedávno prohlásila, že ona své kolegy nepomlouvá. Narážela tím snad na někoho jiného? Z dalších slov herečky bylo nad slunce jasné, že se s kolegyní nemusí.

Bára se prý hodně baví se scenáristy, což je zřejmě ostatním trnem v oku. Často se na její hlavu snášejí uštěpačné poznámky. Čím si to zasloužila? Má snad v seriálu nějakou protekci, kterou kolegyně nemohou vydýchat? Navíc to nebylo zdaleka poprvé, co měla Jánová potíže s ostatními herečkami.

Nedávno chystala charitativní projekt a žádala na sociální síti, aby jí fanoušci sledovali. Eva Burešová (27) ji ale veřejně ponížila, když prohlásila, že když chce člověk pomáhat a dělat ušlechtilé věci, nepotřebuje sledující na sociální síti.

Ostatně s Burešovou už se dostala Jánová do křížku před časem, když ji prý začala napodobovat, aby si získala srdce fanoušků, kteří si více oblíbili mladší z hereček.

„Bára začala intrikovat. I když se tváří, že má Evu ráda, neustále ji napodobuje, což naštvalo už i samotnou Evu,“ uvedla jedna z kolegyň. Vrcholem bylo, když si nechala vytetovat obrázek Malého prince, o němž vždy mluvila Burešová.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden