Moje sladké tajemství

Seriálová herečka je zatížená na režiséry

Moje sladké tajemství

Rozchod s manželem prý řešili pěkně nahlas. Známí věděli, že se blíží konec!

Tereza Kostková (42) kdysi odvedla Petra Kracika (60) od ženy a jejich dvou dětí. Jak se zdá, moc štěstí jí to nepřineslo. Po pár letech ji opustil a ona zůstala na výchovu syna sama.

Tereza Kostková (42) vyrůstala jako typická vzorná holčička z herecké rodiny. Hrála na klavír a na flétnu, chodila do baletu, na rytmiku, na step, do výtvarky a na francouzštinu. Téměř se nechce věřit, že celé své dětství  a dospívání ani jednou nezarmoutila své slavné herecké rodiče, maminku Carmen Mayerovou (73) a otce Petra Kostku (80). Ale asi to tak opravdu bude, vždyť Carmen Mayerová si kdysi pochvalovala, že její vzorná Tereza vlastně ani žádnou pubertu nikdy neměla.

Přetáhl ji k sobě do Prahy

Co o několik let později krásná Mayerová říkala na to, že si její dcera začala se ženáčem, se dnes už nedozvíme. O tom se nikdo z jejich slavné rodiny nechtěl příliš vyjadřovat . Proto dodnes zůstává tajemstvím, jak to mezi Terezou a tehdy ještě ženatým Petrem Kracikem (60) vlastně začalo. Jisté je jen

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden