Moje šťastná hvězda

Sešlo z plánované svatby?

Pokud si nevyjdou navzájem vstříc, nebude to fungovat. Co oblíbeného baviče trápí?

Plánovali svatbu, která se zřejmě bude rušit. Komik JAKUB KOHÁK (48) si nejspíš uvědomil, že se ženit nechce. Co na to jeho snoubenka BÁRA (42)?


Bavič, moderátor a herec Jakub Kohák (48) se zhruba před půl rokem rozhodl, že svoji partnerku Báru (42), se kterou je už 15 let, požádá o ruku. Vše se odehrálo na oslavě jejích narozenin, což byl pro ni asi ten nejhezčí dárek.


Hned od prvního dne, co se zásnuby uskutečnily, začali oba plánovat ten velký den D, na který se prý donedávna moc těšili. Teď je zřejmě vše úplně jinak. Říká se, že si to měl Jakub celé rozmyslet a před oltář se mu prostě nechce. Uteče od dlouholeté partnerky napořád?


S dlouholetou partnerkou mají mít nyní problémy.

Nechce být známá

Kohák svou partnerku na veřejnost s sebou moc často nebere. Nemá totiž ráda pozornost. „Ona se zříká společnosti, nemá ráda publicitu, je ráda v ústraní a vůbec nemá ráda moje producírování.

Je to takhle v pořádku a je to tak, jak má být, sláva, hurá,“ řekl nedávno Kohák. I přesto, že se ještě před pár týdny radoval, že taková Bára je, teď mu to zřejmě začalo vadit.

Každý chce něco jiného

Proslýchá se, že každý chtěl svatbu pojmout po svém, zatímco Kohák chtěl očividně na celé to veselí pozvat skoro celou Prahu a udělat z toho jeden velký mejdan, jeho láska by podle všeho raději v poklidu poseděla pouze s těmi nejbližšími přáteli a rodinou.

A právě to mělo do jejich vztahu zasadit pořádný klín. A to zřejmě není jediné, co Kohákovi začalo vadit. Z našeho zdroje víme, že mu mají lézt na nervy její věčné žárlivé scény, které mu má doma tropit kvůli pořadu Tvoje tvář má známý hlas, díky němuž se mu na sociální sítě ozývá spousta fanynek, které by s ním do společnosti klidně šly.

Má jí prý vadit, že si s nimi dopisuje, a dokonce má chystat i osobní sraz. Není se proto čemu divit, že na něj žárlí, když se chce stýkat s jinými ženami.

Jako předseda poroty v Tváři je velmi oblíbený.

Co jí začalo vadit?

Jak to celé dopadne? Jejich blízcí a přátelé se modlí, aby se jejich veselka uskutečnila a vše bylo zase takové jako dřív. Oba by si měli v klidu promluvit. Přece jen jsou spolu už dlouhou dobu a byla by škoda všechna ta léta jen tak zahodit kvůli menším rozepřím.

O to se ale Jakub jistě rád postará. Občas je to s ním sice asi těžké, je to ale právě jeho povaha, která kdysi Báru tak uchvátila. Snad se jim to podaří, už jen kvůli jejich dětem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden