Můj čas na kafíčko

Sex podle znamení zvěrokruhu – s kým vám to bude klapat?

Můj čas na kafíčko

Znamení zvěrokruhu ovlivňuje každou část našich životů. Ani sex není výjimkou. Podívejte se, co o vás vypovídá, a třeba se můžete inspirovat, kdo je pro vás ideálním milencem. Kdo to umí pořádně „roztočit“, a kdo je naopak klidnější a něžnější?

BERAN (21. 3. – 19. 4.)

Pro Berany je velmi důležitý obdiv a energie. Aby je sex bavil a uspokojil, musí být energický, nápaditý a zábavný. Proto mají rádi, když jejich partneři přistoupí na časté novinky, ať už se jedná o sex v dlouhodobém vztahu, nebo jen „rychlovku“. Někdy se stává, že se pro sex nadchnou, užijí si ho na maximum, a pak rychle odejdou.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

I když jsou Býci velmi vášniví, umí být zároveň něžní. Jsou milovníci dlouhé předehry, kdy ocení líbání, hlazení a masírování. Nejsou vyznavači „jednorázovek“, raději si budují pevný a dlouhý vztah, a to jak po psychické, tak fyzické stránce.

Ne každý partner s Býkem dokáže udržet krok a vydržet jeho náročný sexuální apetit. Jsou totiž nároční i na

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden