Můj kousek štěstí

Sex před kamerou? Proč ne?

Hvězda Osady Šárka Vaculíková (34), která se proslavila i coby svérázná Adriana ze seriálu Ulice, ze svlékání před kamerou strach necítí. Je to zkrátka moderní, mladá žena.

Už v Ulici předvedla nejednu erotickou scénu, a když hrála lesní vílu v pohádce Řachanda, tatínkům, kteří doprovázeli do biografu svá dítka, lezly oči z důlků – půvabná herečka tu vystupuje nahá, i když, pravda, namalovaná nazeleno.

Ne, že by choulostivé situace ve filmu či seriálech vysloveně vyhledávala, ale jakmile je scénář vyžaduje, křehká blondýnka se s tím okamžitě s lehkým srdcem smíří, a ještě si z nich dokáže dělat legraci. „Říkám si, že se musím svlékat, dokud jsem mladá, pak už to nepůjde,“ směje se představitelka chatařky Jany z Osady.

Ke štěstí jí stačí, když při natáčení hupne do postele s kolegou, kterého dobře zná. „Pak už tam není ten trapný moment, kdy sedím obkročmo na herci a říkám mu: Těší mě, já jsem Šárka Vaculíková,“ vysvětluje s jiskřičkami v očích. Jakmile se nesvléká před úplně cizím chlapem, hned se cítí líp. „Ale musí to být rychlé,“ dodává herečka, která je nejen před kamerou, ale i v reálném životě nadšenou chatařkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden