Můj čas na kafíčko

Sexbomba, která stále klame tělem

Femme fatale, která vlítla do Slunečné. Tak by se dala v posledních měsících charakterizovat herečka Markéta Hrubešová (49).

Atraktivní zrzka byla dlouhé roky známá především díky své první roli ve filmu Oznamuje se láskám vašim, kde si jako šestnáctiletá dívka po boku Lukáše Vaculíka (59) střihla hlavní roli, a dokonce se tehdy svlékla úplně do naha. Ta scéna jistě utkvěla v paměti nejednomu divákovi zejména mužského pohlaví. Ale rozčeřit vody umí tato žena dodnes.

Petr Sysel (45) a Markéta Hrubešová (49). S pivovarníkem se seznámila při psaní kuchařky.

Perou se o ni

Důkazem toho je její role v oblíbeném seriálu Slunečná, kde hraje sexy potvoru, která má políčeno na postaršího doktora Vacka alias Václava Knopa (71). A ten se do ní tak zblázní, že je ochoten se za čest své zlatokopky i poprat. Hrát přitažlivé dámy je její osud.

„Jsem ve škatulce, ale na druhou stranu je lepší být v takové než být obsazována do rolí babiček,“ říká s tím, že ji nabídka na roli v seriálu potěšila. Aby ne, na prahu padesátky je to pořád kus nepřehlédnutelné ženské.

Toho si je vědoma a na internetu se často chlubí vyzývavými fotkami, na kterých vynikne její figura. Herečka zkrátka ví, jak na to, postavu má snad ještě lepší než kdysi, i když miluje jídlo a vaří ostošest.

Usedlá hospodyňka?

Vnadná kráska s přírodními ohnivě zrzavými vlasy na veřejnosti možná působí jako velká svůdnice, ve skutečnosti ale žije poněkud usedlý život v kruhu své rodiny.

Je to totiž velká hospodyňka, která ráda vaří, a dokonce i vydává své vlastní kuchařky. Z kuchyně se tedy jen tak nehne. „Jsem zastáncem toho, že se lidé mají potkat v kuchyni, v srdci domova, a být tam spolu,“ říká herečka.

Ta po rozvodu s manželem Davidem Krausem (53) pochopitelně dlouho sama nezůstala a začala se brzy objevovat po boku pivovarníka Petra Sysla (45).

S bývalým manželem má dceru Christel Lilly (16), které je přesně tolik, kolik bylo mamince, když se poprvé svlékala před kamerou. Může se tedy Hrubešová u dcery obávat něčeho podobného? „K herectví netíhne vůbec, protože je hrozný introvert,“ říká o Christel herečka a nejspíš jí tak spadl kámen ze srdce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden