Můj čas na kafíčko

Sexbombě už její manžel nestačí?

Nestárnoucí herečka a hvězda seriálu Hlava Medúzy Jana Švandová (73) měla doposud diář nabitý k prasknutí, a jak sama přiznala, nejvíce tím šidila svou rodinu. Kvůli pandemii přišla o veškeré hraní a konečně mohla svůj dluh splatit svým nejbližším.

Háček je ale v tom, že aktivní herečku zřejmě společné chvilky s manželem Pavlem Satoriem (71) nenadchly a šikovně z jeho společnosti vybruslila! Zarytě tvrdí, že její muž je parťák do nepohody, proč tedy od něj utíká? Proslýchá se, že letité manželství dostihla ponorková nemoc, a tak se Jana snaží co nejčastěji mizet. Kam utíká?

manžel Pavel Satorie (73).

Má už manžela dost?

Manžel Jany je zřejmě velký pohodář a dopřává své milované ženě dostatek volnosti. Jisté je, že by s ní rád trávil více času, ale Janu těžko doma udrží. Herečka má prý velký strach ze vztahové krize, a tak vyráží vstříc každodennímu dobrodružství, které si sama pro sebe naordinovala. Její lék na domácí pohodu je jednoduchý.

„Hodně mi pomáhá, že často měním prostředí, jezdím do Prahy nebo se jdu jen tak sama projít,“ přiznala. Její osamělé toulky jsou pro Pavla daleko snesitelnější, než kdyby šla na procházku s nějakým šarmantním nápadníkem. Švandová, jakožto někdejší sexsymbol, byla muži velmi žádaná.

Netají se tím, že se během chvilky dokázala zamilovat, což vedlo akorát k rozvodu. I ve svém zralém věku je stále kočka, a proto není divu, že má manžel o svou ženu trošku obavy. Jana ale říká: „Manžel už mi zůstane až do smrti. V určitém věku by to ženská už ani neměla měnit,“ řekla rozhodně.

Čeho nejvíc lituje?

Pověstná lamačka mužských srdcí si dodnes vyčítá jednu věc. Trápí ji, že až moc pracovala, vdávala se a rozváděla. A následkem toho je, že má pouze jednoho jediného syna, Huberta Topinku (43), který ji už obdaroval třemi vnoučaty. Švandová přiznala, že dnes lituje toho, že si dětí nepořídila víc a má jen jedináčka.

Patrně je to i jeden z důvodů, proč je na Huberta tolik upnutá. A i když svého syna miluje, dokáže ji pozlobit. Pracuje totiž jako humanitární pracovník a často se vydává na nebezpečné mise do oblastí, jako je Afghánistán. O svého syna tak má často strach a jeho dobrodružné cesty ji psychicky vyčerpávají . Ustojí to?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden