Moje šťastná hvězda

Sexy kolegyně jim ničí manželství?

Herec JAN ŠŤASTNÝ (55) se před několika měsíci prořekl, že se manželkou BARBOROU (35) vybírají kočárek. Od té doby ale o miminku nepadlo už ani slovo. Jak to tedy je?

Hvězda seriálu Slunečná Jan Šťastný (55) na podzim loňského roku nepřímo naznačil, že se brzy stane znovu tatínkem. Dokonce měl i se svou manželkou
Barborou Šťastnou (35) vybírat výbavičku.

„Vybíráme kočárek a je to krásný pocit,“ tak se ještě před půl rokem tetelil blahem. Vše se ale nejspíš úplně obrátilo. Ani jeden už o miminku ani nemluví a podle všeho se u nich doma situace úplně změnila. Co se stalo tak zásadního?

Pořád se budou pusinkovat

Není to tak dlouho, co se řešily žárlivé scény ze strany jeho manželky. Nejvíce jí měly vadit intimní scény s Lucií Benešovou (46) ve Slunečné.

„Teď bude takové období, kdy se budeme pusinkovat, ale nic víc,“ prozradila Benešová a zdůraznila, že je to jen práce a ani jeden v tom žádné jiné pouto nevidí.

Jednou se měl dokonce Jan sebrat a odejít spát ke svému dlouholetému kamarádovi, neboť už se nechtěl s manželkou hádat. Nyní se situace prý trochu uklidnila a manželé spolu jakž takž vycházejí. Jak je to ale s jejich údajným potomkem?

Žádné dítě nebude?

Ač to předtím vypadalo, že je jejich druhý společný potomek už na cestě, ve skutečnosti to tak být nemuselo. Herec totiž nikdy nic nepotvrdil, jen se svěřil, že
by si ještě jedno dítě přál.

A není se moc čemu divit, kdyby se přiznali, měli by neustále novináře v patách. Co když je to ale celé trošku jinak. O Báře se totiž už nějaký čas dost hanlivě říká, že má svého muže jen využívat.

I sám Šťastný přiznal, že všechno má na svých bedrech jen on sám. Chce mu snad jeho žena dopřát další ratolest jen za odměnu?

Musí pořádně vydělávat!

Tak či tak, Jan Šťastný se teď musí pořádně otáčet, tedy alespoň, co se pracovní stránky týče. Denně dochází na natáčení seriálu Slunečná, kde většinou stráví
klidně i celý den.

A prý si měl přibrat ještě další projekt. Slunečná má zanedlouho končit a Jan tak bude potřebovat další příjem, aby uživil rodinu.

Je ale také celkem možné, že už dalšího člena rodiny dávno přivítali, jen to nechtějí medializovat a užívají si ty nezapomenutelné okamžiky s malým novorozencem, které už se nikdy opakovat nebudou.

To by vysvětlovalo i hercovo tak velké pracovní nasazení. V současnosti je situace velice nesnadná a každý peníz přijde jistě k dobru, zvlášť s dětmi. Doufejme
ale, že se v nejbližších dnech celou pravdu dozvíme. Mlžit přece nemohou donekonečna.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden