Moje chvilka pohody

Seznamte se s nejlepšími omlazujícími přísadami!

Chcete si udržet svěží a mladistvý vzhled co možná nejdéle? Pak začněte používat přípravky s takzvanými anti-aging, neboli protistárnoucími složkami.

První příznaky stárnutí se většinou dostaví v podobě jemných vrásek kolem očí. Právě na jejich prevenci i redukci je skvělý koenzym Q10, který pokožku omlazuje, zpevňuje, rozjasňuje a celkově zlepšuje její vzhled. Přírodní koenzym Q10 má žlutooranžovou barvu, takže se nelekejte, že krémy, které jej obsahují, budou takto zabarvené.

Zahlaďte stopy

Házet flintu do žita nemusíte ani v případě, že už jsou vrásky na světě. Na již existují vrásky je perfektním pomocníkem retinol, který umí zahladit jemné vrásnění a nehezké linky v pleti a zlepšit a sjednotit i její tón. Zároveň pomáhá redukovat i pigmentové skvrny a do hloubky hydratuje pokožku.

Zázračné kyseliny

Kosmetické anti-aging přípravky musí obsahovat také kyseliny. Konkrétně se jedná o kyselinu hyaluronovou, která má silné hydratační účinky, umí regenerovat pleť, chránit ji před vnějšími vlivy a udržuje pokožku pevnou a pružnou.

Dokonce si umí poradit i se staršími a hlubšími vrásky a významně redukuje vznik nových. Podle posledních zjištění se osvědčila i v boji proti problematicky odstranitelným striím. Dalšími účinnými kyselinami jsou AHA a BHA kyseliny, které pomáhají obnovovat kožní buňky, zlepšují strukturu pleti a pokožku vyhlazují a zpevňují. Přípravky s AHA kyselinami jsou určené pro normální až suchou pleť, s BHA kyselinami naopak pro mastnou a problematickou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden