Moje sladké tajemství

Shodnou se na budoucnosti?

Kdy se bude chtít vrátit ke své herecké profesi?

Herečku Veroniku Arichtevu (34), tak jako většinu žen, změnil příchod potomka. A zasáhlo to velmi citelně i do jejího vztahu s režisérem Biserem Arichtevem (44).

Dlouhou dobu se herečka Veronika Arichteva (34), kterou diváci znají ze seriálu Slunečná nebo třeba První republika, bránila založení rodiny. Bylo jí totiž jasné, že s příchodem miminka skončí život tak, jak ho znala.

O to větší zřejmě bylo překvapení jejího manžela, režiséra Bisera Arichteva (44), jakou proměnou Veronika prošla. Z ženy, která dříve stavěla svoji pověst na tom, že vrcholem jejího kuchařského umění je chleba s máslem, je najednou vzorná hospodyňka.

Se svojí švagrovou má dokonce kuchařský blog. A protože se dvojice shodla na tom, že by vloni narozenému synovi Lukovi rádi brzy pořídili sourozence, může se Biser těšit, že si domácí servis bude ještě nějakou dobu užívat.

Otázkou ale je, jak to bude vypadat, až se jeho žena bude chtít vrátit před kameru. Návrat ke starým pořádkům by se mu nemusel úplně zamlouvat. Vzhledem k tomu, že velkou část práce Veronice dával on, mohlo by se stát, že se ji pokusí udržet doma za každou cenu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden