Můj kousek štěstí

Šikovná Eva hvězdou ZOO

Zoo je její další velká šance. Lze očekávat, že jí nezahodí

Ach, ta Eva! Proč jen ji baví neustále se rozčilovat? Tentokrát ji rozrušil zase další problém, který považuje za tak bolestivý, že jej neváhá rozebírat a trápit se jím. Její starosti na naše hlavy, není-liž pravda?

„Poslední dva roky se mi zdá, že se na umělce a umění celkově kouká přes prsty,“ zanaříkala Eva Burešová (28).

Balkánská mafie

„Hodně lidí má pocit, že umělci za nic inkasuji obrovské sumy. Čtu to denně a je mi to upřímně sem tam líto,“ posteskla si představitelka seriálové Týny Popelkové. Že by se denně někde psalo, že jsou umělci bezostyšní vyžírkové?

Eva zřejmě žije v jakémsi paralelním světě. Ve skutečnosti je tomu totiž přesně naopak, během posledních dvou let se ukázalo, jak moc jsou umělci zranitelní a že stačí jediný virus, aby je připravil o živobytí vzhledem k zamčeným kinům, divadlům i koncertním síním.

A jestli se někdo někdy pozastavil nad honoráři herců ve Slunečné, činícími pravděpodobně až patnáct tisíc korun za natáčecí den, a pokud ten někdo denně zachraňuje životy v motolské nemocnici, nemá kousíček pravdy?

Zvlášť když se Slunečná ke konci změnila v nepoživatelný guláš. Tančilo se v kýčovitých krojích, vraždili tu balkánští mafiáni a pořádaly se falešné svatby. To by ani pes nežral.

Do Zoo

Ale abychom se vrátili k otázce peněz: O ně se krásná herečka bát ani v nejmenším nemusí. Seriáloví tvůrci se o ni perou. Hvězda Slunečné se již ve čtvrtek 13. ledna objeví na Primě v novém seriálu Zoo.

Kde se bude odehrávat, je jasné. Eva si tu zahraje designérku Viktorii, která zároveň ráda zpívá. „Viktorie je upřímná, někdy až moc. Ale je hodná. Snad se vám bude líbit,“ doufá talentovaná černovláska, která se loni těšila z třetího místa v anketě Český slavík.

Zvláštní Vánoce

Hereččiny Vánoce byly, co se týká pokrmů, netradiční. „Kapra nemíváme, rybí polévku také nemáme, ale máme čočkovou polévku, velmi dobrou – sladkou se švestkami,“ říká. A pochlubila se, že polévku chválil i přítel, šéfkuchař Přemysl Forejt (34).

Ale nemyslete si, že si ti dva vaří každý den. Někdy si jídlo objednají, jindy překvapivě odbydou. „Jedna večeře se skládala ze slaných brambůrků pro mě, s jarní cibulkou byly pro Přemka a jako dezert jsme si dali sladké pendreky,“ směje se Eva.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden