Můj čas na kafíčko

Šikovné nápady do domácnosti pro každý den

Jak vyčistit oblečení, jak uklidit a zvelebit celý byt a ušetřit výdaje v domácnosti? Nejen na tyto otázky vám dá odpověď naše nová Knihovnička „525 osvědčených rad ze šuplíku našich babiček“.


Úklidu a vaření se nevyhne nikdo z nás. Možná to není právě ta nejlepší představa trávení volného času, ale s pomocí naší šikovné Knihovničky vám tyto činnosti půjdou rychleji a lépe od ruky.


Každá správná hospodyňka totiž touží po voňavé a čisté domácnosti. Ne každá toho ale umí docílit. A pokud mezi tyto ženy patříte, tak právě vám přinášíme ty nejúčinnější a rychlé rady, které využívaly už naše babičky, aby byla jejich domácnost bez poskvrnky. Poradíme vám, jak problémy v domácnosti vyřešit levně a zpravidla bez použití moderních chemických přípravků, které zbytečně zatěžují přírodu.


Některé rady zkrátka nestárnou a oceníte je více než nejdražší přípravky z drogerie. Jak tedy zatočit s vodním kamenem, ucpanými odpady, špinavým nádobím nebo zvířecími chlupy? Léta zkušeností moudrých babiček se jistě uplatní v každé domácnosti a pomohou napravit i mnoho chyb, kterých se občas dopouštíme. To budete koukat!


Věřím, že i další pokračování naší úspěšné Knihovničky se vám bude líbit a bude pro vás šikovným rádcem plným užitečných rad a nápadů pro každý den.


Titul můžete objednat ZDE

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden