Můj kousek štěstí

Šikovně tají svou životní lásku?

Můj kousek štěstí

Rozumný muž ocení, jak se dokázala s nepřízní svého osudu vyrovnat...

Věčně usměvavá herečka nedávno oslavila významné životní jubileum a nadšeně prohlásila, že jí začínají ta nejlepší léta. Naznačuje snad, že budou plná lásky?

Před otázkami ohledně soukromí a vztahů s muži Sabina Laurinová (50) moc ráda kličkuje. Není divu, za svůj život už prožila několik milostných zklamání, která bývala soustem pro bulvár, a tak se zřejmě rozhodla, že svou další lásku už udrží hezky pod pokličkou.

„Nebudu nic prozrazovat, jsem spokojená,“ odpověděla vyhýbavě na nedávný dotaz, zda je po jejím boku nyní nějaký muž. „Nestěžuju si,“ dodala, a z jejích diplomatických odpovědí a potutelného úsměvu se zdá být patrné, že by se nějaký ten muž

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden