Můj kousek štěstí

Šílenci jsou jí pořád v patách...

Odvrácenou tvář popularity ochutnala Lucie Borhyová (43) nesčetněkrát, a potvrdila by, že na něco takového se zvyká těžko. Přitom mít v zádech bulvární fotografy je ještě nevinná legrácka proti tomu, obtěžuje-li celebritu pomatenec.

A právě o Borhyové promluvil obávaný Jiří D. (66), který letos koncem června postřelil zaměstnankyni Úřadu práce v pražské Bělehradské ulici.

Žena těžkému zranění v nemocnici podlehla. Muž kromě toho několik dní před vraždou polil bývalou kolegyni, do které byl zamilovaný, kyselinou. Neopětovala jeho city a navrch si stěžovala na jeho chování, policií kvalifikované jako stalking.

„Ovšem já můžu být zamilovaný do Lucie Borhyové, psát jí dopisy, a nic se nestane,“ zmínil se asi před rokem jmenovitě o populární moderátorce nebezpečný stalker. Jak ho napadlo zrovna její jméno? Zdá se, že být oblíbenou moderátorkou není tak docela záviděníhodné. S náklonností jdoucí až do extrému má blondýnka své zkušenosti.

„Jeden fanoušek za mnou pořád jezdil na Novu. Každý den, kdy jsem vysílala, na mě někde čekal,“ vzpomíná. Vzpomíná, jak začínala dostávat strach, ten dotěrný chlap byl totiž všude, nedalo se mu vyhnout. Zvolila radikální řešení, zavolala policii. „Mám milé fanoušky, i ty dotěrnější,“ přiznává s povzdechem krásná moderátorka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden