Můj čas na kafíčko

Šílené pracovní tempo a starost o rodinu přivedly Petra Kotvalda na pokraj smrti!

Můj čas na kafíčko

Popularita mu přinesla zájem fanynek, ale také ztrátu soukromí!

V 80. letech si Petr Kotvald (61) prožil období té pravé hvězdné slávy. Odešel v tom nejlepším a měl problémy, než se postavil na vlastní nohy. Podařilo se mu to, ale pak zasáhly nemoc i změna režimu.    

Zpěvákem byl prý Petr už doslova od kolébky. Babička mu později říkala, že dříve zpíval než mluvil. To, co neuměl vyjádřit slovy, dával najevo broukáním a podle toho, o jaké písně šlo, rodiče poznali, jestli má smutnou nebo veselou náladu.

Nevěrný otec mu lhal do očí!

Dětství prožil Petr v rodině vojáka z povolání. Maminka byla celý život úřednicí, otec se k profesi profesionála v uniformě dostal tehdy, kdy mu na vojně bylo nabídnuto, aby zůstal na poddůstojnické škole. „Doma moc nebyl,“ vzpomínal Petr, „tím, že byl v armádě, tak často sloužil. Až po letech mi docházelo, že často sloužil nad rámec.“ Měl tím na mysli, že otec byl jak se říká, „na ženské“. Plně to pochopil, když šel jednoho dne po chodníku a potkal tátu s jinou ženou. Pozdravil ho, ale otec přešel na jinou stranu a dělal, že ho nevidí. Nejvíc se Petra dotklo, když se ho pak doma na to setkání ptal a otec ho naprosto popřel, že prý to není pravda. Rodiče se nakonec po častých hádkách rozvedli. Pro budoucí život to Petra poznamenalo. Dlouho pak uvažoval, jestli se

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden