Můj kousek štěstí

Simona Babčáková: Bolavou duši léčí nakupováním

Hvězda komerčních televizí a nenáročné lidové zábavy je překvapivě nekomerční. S nikým nemluví, ke každému se obrací zády. A tak jsou informace o životě nosaté a nevstřícné Simony Babčákové (43) poměrně vzácné.

Šeptá se, že se rozešla s otcem svých dětí Josefíny (5) a Alberta (10) a zřejmě ji nemine rozvod. A protože se energická umělkyně nikomu nesvěřuje, je to pro ni o to těžší. Psychologové radí se z podobných žalů takzvaně vypovídat, člověku se pak citelně uleví.

Jenže Babčáková natolik přísně tají své soukromí, že jejího manžela vlastně nikdo nezná. Nikam ho nevodí, před novináři ho schovává – ostatně možná, že už ho to přestalo bavit. Komu by se chtělo předstírat, že vlastně vůbec neexistuje? Seriálová herečka se stres spojený s rozpadem vztahu snaží řešit tím, že hodně pracuje a hodně nakupuje.

I když by ji asi málokdo označil za módní ikonu, Babčáková kupodivu sama potvrdila, že se o módu zajímá. Skupuje kdeco, šatičky, náušnice, prstýnky, sluneční brýle, bižuterii. Opravdu si myslí, že trauma z rozvodu lze zmírnit nakupováním?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden