Moje šťastná hvězda

Simona Babčáková: Poprvé ukázala nového chlapa

Herečka SIMONA BABČÁKOVÁ (45) o svém soukromí doteď mlžila. Je už delší dobu rozvedená a má s bývalým partnerem syna ALBERTA (12) a dceru JOSEFÍNU (7). Vypadá to ale, že její manželství neskončilo zrovna šťastně.

O to větší překvapení je, že vytáhla do společnosti nového partnera HONZU. Drželi se za ruce, pořád se něčemu smáli a líbali se. Láska s herečkou dělá divy. S holohlavým sympaťákem je očividně spokojená.

Zlomené srdce a deprese

Už zhruba rok je herečka blondýnka. Říká se, že ženy mění barvu vlasů, když chtějí za minulostí udělat tlustou čáru. Babčáková má za sebou období plné depresí, se kterými se léčila. Dnes už se obejde bez léků a zkouší spíš cestu sebepoznání.

Zdá se, že jí to prospívá. Snad ji ale partner nezlomí srdce. Vypadá to, že si od nového vztahu herečka hodně slibuje a možná pomýšlí i na to, že by šla podruhé k oltáři.

Chce ji ovládat?

Kvůli novému partnerovi překonala závislost na cigaretách, které byly její velkou neřestí. Asi na ni má Honza velký vliv. Vzhledem k tomu, že herečka zatím nepřijala roli v žádném seriálu, třeba v tom má také prsty. Nelíbí se mu, že se musí o svou milou se všemi dělit? Možná i proto se chtěl ukázat na veřejnosti s Babčákovou po boku.

Snad nenarazila na chorobného žárlivce, který by ji chtěl ovládat. To by asi jen potvrdila, že má na muže vážně smůlu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden