Můj čas na kafíčko

Simona Chytrová si prožila chvíle hrůzy, když manžela osm hodin operovali!

Můj čas na kafíčko

Padli si do oka v jednom moskevském hotelu. Simona Chytrová (58) nijak neřešila, že je Vít Olmer (78) o dvacet let starší. Přeskočila jiskra a oheň z ní hoří dodnes.

Za setkání dvou lidí často může shoda okolností. Ačkoliv herec a režisér Vít Olmer a herečka Simona Chytrová žili v Praze, seznámili se v cizině, konkrétně v Moskvě!

Střevíček našli v jeho pokoji!

Psal se rok 1987. Vít byl v sovětské metropoli se svým úspěšným filmem Bony a klid, zatímco Simona na zájezdovém vystoupení s divadlem Semafor, kde tehdy účinkovala. Ačkoliv je dělil dvacetiletý věkový rozdíl, padli si do oka. „Byli jsme doslova citově vyhládlí,“ konstatoval Vít.

„Já měl za sebou rozpad manželství, pil jsem, byl jsem naprosto vykolejený. A Simona měla za sebou nepovedenou známost. Divte se pak, že jsme po sobě skočili a že to bylo opravdu silné!“

Hezká brunetka ho prý okouzlila nohami v červených střevíčcích. „Jeden se jí ale v hotelu Rossija ztratil, tak jsme ho spolu hledali, až jsme ho našli v mém pokoji,“ uvedl. Jejich vztah byl od začátku vášnivý a hluboký.

Simonu zpočátku trápilo, že jí

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden