Můj kousek štěstí

Simona Krainová: Chce dopadnout jako Petra Janů?!

Hra s ohněm. I tak by se dalo nazvat časté navštěvování plastických chirurgů, což čím dál raději praktikují celebrity. Přitom odstrašující případy lze najít na každém kroku.

Například hollywoodská hvězda Melanie Griffith (61) vypadá po všech těch umělých zákrocích jako několik let po smrti. Ale jak říkali naši předkové, komu není rady, tomu není pomoci. Když se modelky Simony Krainové zeptáte, v čem jí pomáhají odborníci z kliniky plastické chirurgie, odpoví: "Pomohli mi v tom, že se cítím vždy mnohem lépe a nemám pocit, že už mi to nesluší.

Oni vždycky přijdou s něčím, co mě dá dohromady. Vyhledávám procedury jako plazmalifting, občas botox, 4D lifting, mezoterapii. Nic invazivního, je to vlastně omlazovací kůra, ale velmi šetrná." Tak tohle si zlatovlasá modelka opravdu myslí.

Tvrdí, že pleť se po zákroku zhojí rychle, je možné pak večer někam jít, aniž by kráska měla třeba jen miniaturní otoky pod očima nebo nerovnost v obličeji. Vše nasvědčuje tomu, že Krainová kliniku, jejíž je tváří, navštěvuje dnes a denně.

V živé paměti máme ještě to, jak dopadla po těchto "šetrných omlazovacích kúrách" Petra Janů (66). Udělalo to z ní jiného člověka. Chce se Simona též proměnit v úplně jinou paní? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden