Můj kousek štěstí

Simona Krainová: Dusno kvůli tchánovi

Modelka v rodině Vágnerů šťastná a spokojená? Ne tak úplně....

Na venek by se mohlo možná zdát, že rodinka modelky Simony Krainové (44) a Karla Vágnera mladšího (42) je zalitá sluncem. Vždyť co by jim mohlo chybět? Oba jsou atraktivní lidé, ať už fyzicky, tak svou profesí, mají krásné zdravé děti, mohou mít, na co si vzpomenou a užívat si života smetánky.

Navíc jim to očividně celkem klape i v lásce a nic takového, jako rozvod, nejspíš není na pořadí. Jak je ale vidět, ani za těchto okolností nemusí být v rodině úplná pohoda. Idylku narušuje dusno mezi Simonou a jejím tchánem!

Podle všeho to mezi nimi skřípe kvůli neobvyklé přímosti Krainové. Zatímco její muž už si na výrazný rys modelky dávno zvykl a toleruje ho, Vágner starší je z jiného těsta a pro její upřímnost asi nemá zrovna pochopení.

Simona je zvyklá si pustit pusu na špacír a nepřemýšlí o tom ,že by mohla někoho ranit nebo urazit. Zkrátka říká čistou pravdu a jak si to kdo přebere, to už je jeho věc. "Simona, když dostane dárek, nepředstírá: Jé, to je krásné, moc si toho vážím, bla, bla, bla.

.. Klidně řekne: Hele, tohle nejsem úplně já, pojďme to vyměnit," vysvětluje její manžel a naprosto jí rozumí. Jenomže když se Simona rozpovídá o svém tchánovi, hýří peprnými slovy, které jí vážně nemusí projít.

"Na prvním místě pro mého muže jsou děti a já. Na rozdíl od tchána, který se má velmi rád a před rodinou upřednostňoval kariéru, jež byla spojována i s pěknými ženami. On je sebeláska veliká," naváží se do něho s tím, že je ze srdce ráda, že jeho syn Karel se nepotatil.

"On nepotřebuje tu okázalou show," dodává. Je zřejmé, že s Vágnerem starším se modelka nemá moc v lásce a jejich vztah dělá v rodině nejspíš pořádné dusno..

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden