Moje sladké tajemství

Simona Krainová: Milenku by klidně zmlátila!

Ač modelka Simona Krainová (45) vypadá jako křehká žena, opak je pravdou. Prozradila, že kdyby se o jejího manžela pokoušela jiná žena, pro ránu by nešla daleko a bez problému by se s ní poprala.

Podnikatel Karel Vágner (42) si opravdu uměl vybrat manželku. Simona Krainová (45) je i po čtyřicítce stále krásná jako obrázek a navíc dopřává svému milému netradiční zábavu. Klidně mu jako narozeninové překvapení zaplatila žhavý striptýz.

Okolo Vágnera se svíjelo poměrně dlouhou dobu několik žen, a i když se to zdá jako sen každého muže, chování modelky má svoje ale. Krainová sice dovolila striptérkám dráždit jejího manžela, nicméně měla věc pod svojí kontrolou.

Přiznala, že kdyby se okolo Vágnera měla snad motat cizí žena a toužila ho svést, klidně by ji dokázala zmlátit a svého drahého si tak ochránila! Všechno má své meze a běda té, která by chtěla víc, než je zdrávo.

„Rozhodně bych pro ránu nešla daleko,“ přiznala Krainová, která se svým manželem oslaví brzy desetileté výročí. Dle jejích slov prý jako hysterka nevypadá, nicméně uvnitř velmi žárlí a své hnízdo si bude vždy bránit jako lvice.

Co si o takovém rozpolceném jednání své ženy asi myslí Vágner?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden