Můj kousek štěstí

Simona Krainová: Nadává bio matkám

Do bouřlivé hádky se pustila modelka Simona Krainová s vervou sobě vlastní. Světlovláska se totiž cítí být ideální matkou, jež nemyslí na nic jiného než na syny Maxe (8) a Bruna (6), které porodila podnikateli Karlu Vágnerovi (45).

A teď ji tuhle představu kdosi surově pošlapal. Jak se to jen stalo? Jednoduše: krasavice se pochlubila zase jednou z mnoha luxusních dovolených v teplých krajích. Těžko říci, co přesně čekala jako odezvu, nicméně přišla studená sprcha v podobě pohoršených komentářů udivených žen.

Pozastavovaly se nad skutečností, že Krainová s Vágnerem jezdívají tak často na rekreace, ale děti nechávají doma. Znamená to snad, že potomky zanedbávají, a tedy nejsou tak vzornými rodiči, za jaké se považují? Tyto a podobné názory lidí přivedly modelku do varu.

"Bio super chia matkám", jak je nazývá, vzkazuje: "Zaprvé nechápu, jak může můj vztah k dětem někdo soudit na dálku. Děti jsou pro mě absolutně vším, stejně jako je pro mne důležitý můj manžel a náš partnerský život," zlobí se modelka s tím, že se dětem s mužem velmi věnují, ale někdy si od nich prostě potřebují odpočinout.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden