Můj kousek štěstí

Simona Krainová: Šílí hrůzou ze stárnutí

Boj s časem. To je bolestivý problém každé z modelek. Také Simona Krainová (44) již delší dobu bojuje s přibývajícími roky všemi prostředky.

Z padesátých narozenin, které už nejsou zase tak daleko, cítí nepopsatelnou hrůzu. Jak sama dobrovolně přiznala, dvakrát ročně si do tváře nechává aplikovat botox. To není neobvyklé, ale modelka tím zdaleka nekončí.

Omlazující dávku klobásového jedu dopřává i svým rukám. Pravidelně absolvuje rovněž plazmalifting neboli omlazení pleti vlastní krevní plazmou, tuto proceduru nazývá elixírem mládí. A v poslední době se modelka nápadně zajímá o liposukci neboli o odstranění tuku z problematických partií, což na její prosby vyzkoušela její sestra.

Ta je nadšená a liposukci všem doporučuje. Kde se tenhle řetězec zastaví? Co všechno ještě hodlá Simona Krainová podstoupit? Nehrozí náhodou nebezpečí, že ji za několik let už nepoznáme? Přitom je na poli modelingu stále aktivní, nelze říci, že by měla nouzi o práci.

Vypadá pořád výborně, a tak jediné nebezpečí, které jí hrozí, jsou paradoxně její vlastní experimenty v oblasti plastické a estetické chirurgie. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden