Můj kousek štěstí

Simona Krainová: Útok na Verešovou!

Rivalita mezi modelkami je opravdu veliká! To jen dokazuje nedávné rýpnutí Simony Krainové (46) do své kolegyně Andreay Verešové (39). Nebere si servítky. Když získala hereckou roli, okamžitě toho využila k útoku.

.. Z ničeho nic si vzala do úst jméno své mladší konkurentky Andrey Verešové! „Budu hrát právničku. Konečně se budu cítit jako Andrea Verešová, ale nemusela jsem kvůli tomu chodit do školy," chlubila se, že po čase vymění přehlídkové molo za seriálový scénář.

Obsadili ji do seriálu Ordinace v růžové zahradě. Připojila k tomu pak zdánlivě nevinná slova na adresu slovenské krásky, která v minulosti studovala práva, nikdy se tím ale neživila. Zasvěcení, kteří vědí, jaká je mezi nimi rivalita, se však snadno dovtípí, že je to spíš provokativní popíchnutí.

Už v minulosti si totiž z Verešové někteří utahovali, že studoavla na plzeňské fakultě, která byla popotahováná za podvodné diplomy/jednání. Blonďatá modleka, která má vrchol své modlingové kariéry už za sebou, si musí být tedy dobře vědoma toho, že taková narážka nenechá Andreu chladnou.

Chce snad vyvolat konflikt? Žávidí snad Andree, že má vysokou školu, zatímco ona jen základku? Možná si teď Krainová připadá jako hollywoodská star, a tak ji přepadají hvězdné manýry. Jsme zvědavi, zda jí to Verešová oplatí.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden