Můj kousek štěstí

Simona Stašová (62) Stěhuje k sobě tatínka

Velké stěhování! První manžel Jiřiny Bohdalové (86) a otec její jediné dcery Simony Stašové (62) nutně potřebuje domácí péči. Břetislav Staš (89), který bydlel celý život v Ostravě, žije nyní poblíž své dcery.

Obětavá herečka mu pořídila byt v Praze, v blízkosti svého bydliště. Chce mít milovaného tatínka u sebe. Po loňském náhlém kolapsu, kdy se starší pán zhroutil a v nemocnici statečně bojoval o život, se Simona rozhodla, že bude urychleně jednat.

Otevřeně prohlásila, že tatínek už skutečně není nejmladší a potřebuje svůj komfort. Herečka tudíž tatínka přestěhovala z Ostravy do Prahy. Ti dva bydlí kousek od sebe a Simona za tatínkem třikrát týdně dochází, trvá jí to sedm minut.

Otec má prý krásné a útulné bydlení, raduje se z obrovské luxusní terasy. Herečka mu do Prahy přivezla také všechny jeho knížky a diapozitivy, takže tatínek si pořád pracuje například na astrovlivech na zemětřesné oblasti.

Břetislav Staš je totiž profesí geofyzik. Kdyby náhodou Simona za otcem zajít nemohla, zastoupí ji matka Jiřina, tak se totiž s dcerou domluvily. Rodinné vztahy u nich zjevně fungují výborně.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden