Moje šťastná hvězda

Simona Stašová: Chystá se už na důchod?

Herečka SIMONA STAŠOVÁ (63) přiznala, že dospěla k zásadnímu rozhodnutí. Odteď si bude práci pečlivě vybírat. Chce zvolnit?

Ikdyž právě v posledních letech je hojně obsazovaná, rozhodla se pomalu, ale jistě s filmem skončit. Jak prozradila, o roli v seriálu neuvažuje vůbec a i filmování chce postupně utlumit na minimum. Zbývá jen divadlo. Při této práci jí také vyhovuje, že si jezdí po vlastech českých, poznává místa, která ještě nenavštívila, a navíc ji baví i přímý kontakt s publikem. „Mám 22 představení měsíčně, a když si představím, že bych měla jít ještě ráno točit, tak to není možné,“ upřesnila.

S dabingem končí

.Stašová operuje tím, že je vlastně už v důchodovém věku. „Některé ženy už si užívají klidu a sladkého nicnedělání,“ směje se. To ona rozhodně nechce, ale přiznala, že skončila také s dabingem. „Už ho téměř nedělám, beru si jen bonbonky, jako je Barbra Streisand. “ Pokud tedy tato americká hvězda natočí nějaký nový film, svůj hlas jí ráda propůjčí. „Barbra je pro mě čest,“ směje se.

Dnes už jí nic nechybí

Simona tvrdí, že netouží po velkých trofejích a červených kobercích. Mnohem spokojenější je v malé divadelní šatničce někde na vesnici, a to i přesto, že tráví dlouhé hodiny za volantem, než se do místa dopraví. Potlesk diváků je pro ni mnohem víc než záře reflektorů. „Já si odnáším okamžitou reakci. To je okamžitá odměna,“ říká upřímně. Herečka si navíc váží, že má vyprodáno. „Kdyby se to lidem nelíbilo, lístky by si nekoupili,“ uzavírá a připouští, že i když hraje na prknech, která znamenají svět, už 40 let, vždycky má trochu trému.

Simona Stašová. Už si zvyká na život důchodkyně. Pořídila si domeček za Prahou, má pejska. A muži? O nich nemluví.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden